Árva Zsolt, burkoló szakember

A legtöbb honlapon - legyen az cég vagy egyéni vállalkozó weboldala - van egy bemutatkozó jellegű menüpont, ahol kazalnyi adatot találunk arról, hogy mikor született /alapult, mennyi szakmai tapasztalat van mögötte, milyen minőségpolitikát folytat vagy épp mennyire remek ár-érték arányú a szolgáltatása...

Én is ide tolhatnék pár évszámot, fényezhetném magam és azt a kis csapatot, amellyel alkalmanként együtt dolgozunk egy-egy nagyobb megbízásnál.

De szerintem a valós referenciák meggyőzőbbek néhány állításnál, a tényleges szakmai információk fontosabbak az önéletrajzomnál.

Büszke vagyok rá, hogy a megrendelőim jó szívvel ajánlanak tovább ismerőseiknek, mert elégedettek az általam végzett munka minőségével.

És velem, az emberrel is, akinek bizalmat szavaztak és beengedték az otthonukba, rábízták a feladatok elvégzését - mert bizony az sem mindegy, hogyan viselkedik a burkoló, kivitelező

Nekem például szokásom köszönni, válaszolni a kérdésekre, stb. 

 

Ám ne csak rólam, inkább a munkámról szóljon ez az oldal.

Milyen anyagokkal burkolok és mit vállalok?

Fal- és padlóburkolás

 • Régi burkolat felvésése, fogadó felület előkészítése, alapozás, vizesblokkok esetén vízszigetelés.
 • Csempe, járólap, greslap, mázas kerámialap, terméskő, mészkő, márvány, gránit és egyéb hidegburkolatokkal való burkolás, lábazati csempézés, valamint impregnálás. Kül- és beltéri burkolatok készítése, konyhafal kis/nagy vagy mozaik lapokból, fürdőszoba padló/fal (vízszigeteléssel együtt) és kádfalazása, burkolása, stb.
 • Csúszásgátló felületek kialakítása, nagyméretű polírozott lapok alkalmazása.
 • Laminált padló lerakás, szegélyezés. 

Festés, mázolás, tapétázás

 • Fal előkészítése: glettelés, csiszolás, alapozás.
 • Tisztasági festés, több rétegű falfestés a kívánt színre. 
 • Ajtó és ajtótok festése, mázolása.
 • Tapétázás: fűrészporos, selyem, lemosható tapéták szakszerű felrakása.

Egyéb 

 • Szaktanácsadás, igény szerint anyagbeszerzés kedvező áron. 
 • Fából készült bútorok, fa parketta, egyéb fafelületek felújítása: csiszolás, lakkozás, festés..
 • Gipszkarton álmennyezet készítés.
 • Szaniterek újraszilikonozása és egyéb kisebb munkák, javítások.

Minden esetben gondoskodom a munkához szükséges takarófóliáról annak érdekében, hogy a burkolandó helyiségen kívüli részeken megóvjam a padlót, szőnyeget, stb. a koszolódástól.

Akár teljes lakásfelújítási projekteket is vállalok az általam ismert és elismert szakemberekkel együtt dolgozva. Az angol nyelvű kommunikáció sem okoz gondot, hiszen több évig éltem és dolgoztam burkolóként Londonban. Mindig tisztán adom át a terepet: a sittet, törmeléket összetakarítom magam után, igény esetén konténer biztosításáról és az elszállításról is gondoskodom. 

parkettacsiszolás közben

Hogyan dolgozom? 

Szerintem valahol azzal kezdődik egy munka, hogy a megbeszélt időben ott vagyok a címen. Nem kések, és nem "felejtek el" odamenni, mert beesett egy másik, nagyobbnak ígérkező megbízás. Ha véletlenül tényleg közbejönne valami, akkor telefonálok, szólok, egyeztetünk egy másik időpontot. Nem tűnök el, mint szürke szamár a ködben.

Magyarországon legendás, hogy az építőipari munkások, kivitelezők többsége mennyire megbízhatatlan, mennyire nem tartja be, amit ígér. Én dolgoztam külföldön, ahol kicsit magasabban volt a léc, de nem ez az oka, hogy betartom, amit mondok. Az okom jóval egyszerűbb: a burkolásból és az ahhoz kapcsolódó felújítási munkákból élek. Érdekem, hogy a Megbízóim elégedettek legyenek velem -, a munkámmal és az emberi hozzáállásommal is -, és ajánljanak ismerőseiknek.

Amikor Ön telefonon vagy emailben árajánlatot kér tőlem, először is Időpontot és helyszínt egyeztetünk. A megbeszélt időpontban kimegyek a megadott címre, ahol: 

 1. Köszönök, bemutatkozom. Ez díjmentes szolgáltatásom. :) Miként az is, hogy meghallgatom az elképzeléseit, de ha azok ütköznek a szakmai szempontokkal, és tudom, hogy hosszú távon nem lesz jó Önnek, akkor javaslatot teszek a jobb megoldásra. Mert nekem fontos, hogy tisztességes munkát adjak át, ami éveken, évtizedeken át szolgálja majd. Megbeszéljük, hogy mikor tudom kezdeni a burkolást, festést, stb. és mikorra lesz átadásra készen minden. Árajánlatot adok az elvégzendő munká(k)ra és az esetlegesen igényelt egyéb szolgáltatásokra (anyagbeszerzés, konténer rendelés /sitt elszállítás). Más szavakkal mondva: Teljes körű helyszíni felmérést nyújtok, az árajánlatomban pedig nincsenek, nem lesznek rejtett költségek a későbbiekben sem. 
 2. A megbeszélt napon és időpontban elkezdem a munkát. Munka előtt és közben nem fogyasztok alkoholt. Utána se kínáljon meg egy pohárkával, mert autóval közlekedem, de azért kedves Öntől, hogy gondolt rá, köszönöm. Egyébként a mértékletesség híve vagyok, így két megbízás között sem üzemszerű kortyolgatással múlatom az időt. 
 3. Legkésőbb a mondott határidőre befejezem a munkát, összetakarítok magam után, nem hagyok kupit a helyiségben. Amennyiben nem tiltakozik hevesen, lefotózom a kész burkolatot vagy munkafelületet, hogy feltehessem a referenciáim közé. Kiállítom a számlát az előre megbeszélt összegről, és Ön ekkor fizeti ki a munkadíjamat. 
 4. Megköszönöm a megbízást, és megkérem Önt, hogy amennyiben elégedett a végeredménnyel, ajánljon ismerőseinek is. Elbúcsúzom. 

nyitott konyha burkolása

  

Kérjen ajánlatot online gyorsan, egyszerűen, MOST!

Karikatúra a burkolóról...

Karikatúra rólam - a rajzoló kicsit sem burkolta, hogy szerinte mik az arcom jellegzetességei :)

TopBurkoló a Youtube-on:

Néhány videó arról, hogyan NE, és hogyan burkoljunk szakszerűen.

TopBurkoló a Youtube-on

TopBurkoló a TikTokon:

Topburkoló a TikTokon

Top Burkoló

Árva Zsolt EV.

+3620-232-8094

H-P: 8:00 - 16:00

Zalakerámia termékekkel
NEM vállalok munkát.

Profi burkolás, felújítás

Igényes, minőségi munka szakértelemmel, korrekt díjszabással Budapesten. 

Járólap, greslap, kőburkolatok, csempe, laminált padló, festés-mázolás.

Árva Zsolt burkoló mester

Joomla! templates by AgeThemes
A Top Burkoló weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikai adatgyűjtés céljából.